top of page
Vlog_bekijken.jpg

Booqio in je klas

Met Booqio haal je een uiterst effectieve tool naar je school. Jongeren motiveren en inspireren elkaar door middel van korte boekenvlogs via de Booqio app. 

1. Klik op de knop

Klik op de knop 'Probeer gratis'. Deze brengt je naar een formulier om je demoaccount te activeren.

2. Wij nemen contact met je op

Booqio is in te passen in ieder lesprogramma. Om ons platform zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de lessen horen wij graag van je hoe je Booqio wil gaan inzetten. Op basis hiervan stellen we samen met jou het platform in. Je ontvangt vanuit het Booqio systeem een e-mail om zelf een nieuw en veilig wachtwoord aan te maken. Daarnaast gaan we je tijdens een videocall uitleg geven hoe je klassen aanmaakt en leerlingen toevoegt in Booqio. 

3. Test er lekker op los

Hierna kun je op je gemak gaan testen. Loop je nog tegen beperkingen aan dan helpen we je om het platform perfect passend te krijgen. 

Docenten kunnen met hun gebruikersnaam en wachtwoord via de desktop inloggen op https://console.booqio.com/ Dit is de beheeromgeving voor de docent.
Leerlingen kunnen de app downloaden voor iPad (iOs) of tablet (Android) of via de browser naar hun boekenplank: https://app.booqio.com

4. Van start met Booqio

Wij zijn ervan overtuigd dat je Booqio een waardevolle toevoeging gaat vinden. Veel plezier!

bottom of page